Proeverij voor Vrijwilligerswerk

Het thema van de Proeverij voor Vrijwilligerswerk 2019 is “werven & behouden van vrijwilligers”.

Wanneer en waar is de Proeverij?

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van de Proeverij voor Vrijwilligerswerk plaats.

De Proeverij wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur op het Zwitsalterrein Apeldoorn.
Net als de vorige edities, gaan we er met z’n allen weer voor zorgen dat het een groot succes wordt!


Wat is de Proeverij?

De Proeverij is een ontmoetingsplek voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen doen.

Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.
 

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op de gebruikelijke manier een info kraam/tafel bemensen, maar je kunt ook op een actievere manier je organisatie en het vrijwilligerswerk promoten.
Dit jaar kun je ook een pitch houden of ervaringen delen over jouw organisatie en het vrijwilligerswerk in een mooie oude bus van Stichting Veteraan Autobussen Apeldoorn.
 

Vrijwillige financiële bijdrage
Dit jaar vraagt de organisatie van de Proeverij een vrijwillige financiële bijdrage aan deelnemende organisaties. We hopen hiermee wat extra budget te krijgen voor de aankleding en catering van het evenement.

Na aanmelding ontvang je op een later moment een bevestiging met meer informatie over de Proeverij, daarin staat o.a. ook het banknummer waar je de vrijwillige bijdrage aan kunt overmaken.

Aanmelden Proeverij voor Vrijwilligerswerk
Wil je jouw organisatie, vereniging en stichting laten zien en promoten op de Proeverij aan potentiele vrijwilligers?
Geef je dan op via deze link
Meld je aan voor 13 juli, wil je kans maken op een plek op de Proeverij! Als het maximum aan deelnemende organisaties is bereikt, hanteren we een wachtlijst.

 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op facebook, Twitter en kijk regelmatig op www.proeverijvrijwilligerswerk.nl
Natuurlijk kun je onze informatie en nieuwsberichten ook delen via je eigen social media kanalen.

 

Namens de werkgroep Proeverij voor Vrijwilligerswerk, hartelijke groet.


Proeverij voor Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, stichting Present Apeldoorn, Platform Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Sportraad Apeldoorn

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De Sla Je Slag Cup – hét slagwerkfestival dat je niet mag missen

Elk najaar wordt de Sla je Slag Cup georganiseerd. Een festival speciaal voor slagwerkensembles. Dit kunnen ensembles zijn bestaande uit enkel ongestemd slagwerk, maar ook ensembles met een combinatie van gestemd en ongestemd slagwerk. Daarbij maakt het niet uit in welke divisie de club muziek maakt, een ieder is welkom. Dit alles zorgt er voor dat er een mooi divers programma zal ontstaan, zowel voor de bezoekers als de muzikanten.  

 

Uiteraard is er ook een deskundige jury aanwezig om alle optredens te beoordelen. Dit jaar nemen Ria Kornet en John Sonderen plaats achter de jurytafel. Zij bundelen voor alle clubs hun feedback in (cijfer)rapporten en bepalen wie zich de winnaar van de Sla Je Slag Cup 2019 mag noemen. Én dus ook volgend jaar het festival mag organiseren. Want namens de eer en een mooie bokaal of beker, krijgt de winnaar de taak om het festival in het opvolgende jaar te organiseren.

 

Dit jaar vindt de editie plaats op zaterdag 26 oktober 2019 in het MultiFunctioneel Centrum Klarenbeek, Bosweg 14 te Klarenbeek. De organisatie is in handen van het Slagwerkensemble van Muziekvereniging Prins Bernhard uit Apeldoorn. Vorig jaar won zij, uitkomend in de 1e divisie, de titel. De commissie is al enige tijd bezig met de organisatie en de inschrijving is momenteel in volle gang.

 

Ben jij een slagwerkliefhebber? Dan is deze dag echt een aanrader voor je! Noteer hem dan ook alvast in je agenda, zodat je het niet mist.

Houdt de facebookpagina’s van Muziekvereniging Prins Bernhard en de Sla je Slag Cup goed in de gaten voor meer informatie over het programma.