Apeldoorn, 19 april 2016

 

 

Aan: leden van de Apeldoornse Muziekfederatie

 

Onderwerp: jubileumconcert

 

L.S.

Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat City of Apeldoorn Pipes and Drums is opgericht. Dat betekent ons eerste jubileum. Graag willen wij dat samen met u vieren op 28 mei aanstaande om 20.00 uur in Buurtcentrum ‘Het Bolwerk’, Ravelijn 55, 7325 NT te Apeldoorn met een concert (zaal open vanaf 19.30).

 

Bijgesloten treft u een flyer aan. Hierin staat waar u kaarten kunt bestellen. Verder is op de achterzijde informatie vermeld over de vereniging. Ik kan u beloven dat het een gevarieerd concert wordt dat wij de titel hebben meegegeven: de Schotten komen. Toch zal het niet alleen Schotse muziek zijn die wij zullen presenteren. We maken in ieder geval de oversteek naar Ierland en voor een ander deel van het programma blijven we letterlijk heel dicht bij huis.

 

Wij hopen en verwachten dat de zaal met een capaciteit van 250 stoelen helemaal vol zal komen. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij toegangskaarten gemaakt. Bijgaand treft u 2 kaarten aan. Wilt u extra kaarten dan kunt u deze bestellen op ons email-adres (info@cityofapeldoorn.nl). Denkt u geen gebruik te maken van onze uitnodiging, laat dat svp dan ook op het eerder genoemde mailadres weten zodat de kaarten aan andere belangstellenden kunnen worden verstrekt.

 

Behoudens tegenbericht hoop ik u op 28 mei aanstaande te mogen begroeten,

 

Met muzikale groet,

 

 

 

Hans Kolkman,

Voorzitter

 

City of Apeldoorn Pipes and Drums

Telefoon:

Mail: info@cityofapeldoorn.nl

Internet: www.cityofapeldoorn.nl