Muziekvereniging Juliana Uddel


Apeldoorn, 8 februari 2018

 

Muziekvereniging Juliana Uddel viert 85-jarig bestaan

 

 

De officiële dag van oprichting van Muziekvereniging Juliana uit Uddel was op 8 september 1933. De vereniging viert dit jaar haar 85-jarig bestaan met onder andere een aantal feestelijke en muzikale activiteiten.

 

Het jubileum jaar van Muziekvereniging Juliana uit Uddel belooft een mooi jaar te worden, het begon al op 21 januari jl. met een fraai nieuwjaarsconcert door het leerlingen orkest. Voor dit concert hadden leden van het orkest het dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel compleet omgetoverd tot een heuse luchthaven, inclusief vliegtuig waar in één avond de hele wereld mee werd omgevlogen. Alvorens bezoekers op het vliegtuig mochten stappen moesten zij nog wel door de beveiligingscheck.

 

Er staan uiteraard nog meer muzikale activiteiten op het programma voor dit jubileum jaar, zoals een “play-in” en er wordt een solisten concours georganiseerd.

 

Ook het jaarlijkse voorjaarsconcert, dat op 14 april a.s. in het dorpshuis “Het Blanke Schot” in Uddel zal worden gegeven, zal in het teken staan van het 85-jarig jubileum, tijdens dit concert zal ook het Luchtmacht Mannenkoor optreden.

 

Verder is er op 27 oktober een optreden door de kapel van de Koninklijke Marine in Uddel.

Speciaal voor de jeugd wordt er dit jubileum jaar een feestelijk dag georganiseerd en voor alle actieve leden staat een leuk evenement gepland in september.

 

Het jubileumjaar is voor de muzikanten van Juliana uit Uddel geslaagd, wanneer aan het eind van het jaar 2018 kan worden teruggekeken op een muzikaal jaar waarin ze samen veel plezier hebben beleefd, want plezier, dat is naast musiceren, het belangrijkste waar het om draait bij Muziekvereniging Juliana in Uddel.

 

Blijf Muziekvereniging Juliana door het jaar heen volgen via  www.juliana-uddel.nl

 

                                   ——————————————————————-

 

Niet voor publicatie, uitsluitend voor de redactie: meer info kan worden verkregen via de PR-functionaris, Gerard Hop, email: pr@juliana-uddel.nl of tel: 06 537295123

 

 

 

Apeldoorn, 6 november 2015

 


Concert op zaterdag 21 november in de Tabernakelkerk, Waalstraat 2 te Apeldoorn. “Fanfare like an organ”
Door Muziekvereniging Juliana Uddel o.l.v. Dethmer Jan van Heerde m.m.v. Organist Marien Stouten.
aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

 

Het bijzondere aan dit concert is dat de fanfare zal samenspelen met een kerkorgel.
De Zeeuwse organist Marien Stouten wil deze uitdaging graag aangaan en zal de avond begeleiden. Ook zal hij zelf enkele werken ten gehore brengen.

 

Laat u verrassen door een veelzijdig en gevarieerd programma!

De toegangprijs bedraagt 5 euro en is gratis voor kinderen tot 10 jaar.

We zien u graag op zaterdag 21 november in Apeldoorn!